Zondag 29 september: Kom naar de Open Manegedag

27 juli 2024

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op de manege aan toe gaat? Of ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij paardrijden? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag bij ons op Manege El Sham. Van 13.00 tot 16.00 uur openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 

Manege El Sham is een manege gevestigd in Monster en geeft met plezier manegelessen aan kinderen en volwassenen. Met de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

 

Win een jaar lang gratis paardrijden!

Maak bij ons een leuke foto tijdens onze open dag en maak kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege of een paardrij-outfit van Harry’s Horse.

 

Wij zijn aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf in het bezit is van een kwaliteitskeurmerk en het Veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

Wij zien u graag op zondag 29 september bij Manege El Sham

Manege El Sham – Madeweg 11a – 2681 PJ – Monster – www.manege-el-sham.nl

 

Open dag post 1

Een kijkje nemen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven